Хотелски комплекс:Енчевите странноприемници

Резервация на телефон:03071 45 31 или 0878 55 74 55

улица "Мир" 6,град Златоград

Описание

Хотел Енчеви Страноприемници, Златоград разполага с леглова база от 60 места.

Хотелски комплекс „Енчевите странноприемници”, се намира в непосредствена близост до Етнографския Ареален Комплекс и църквата „Св.Георги Победоносец”. Хотелът се състои от две къщи, чиито фасади са изградени по образци на Златоградската Възрожденска архитектура.

На гостите се предлагат 27 двойни,2 апартамента и една ВИП стая, всяка стая е със самостоятелен санитарен възел с хидромасажен панел, телевизор, кабелна телевизия, минибар и интернет достъп.

Комплексът разполага още с механа, конферентна зала, барбекю и лятна градина.

Цените са с включена закуска.

Авторски снимки:Енчевите странноприемници в град Златоград - ЛУКС на безумно ниски цени - 50 лв. за двойна стая !

Популярни публикации

Популярни публикации

Популярни публикации

неделя, 25 септември 2011 г.

Един пазарен ден в стария Златоград

Златоград изживя един ден от началото на ХХ век

Автор: Радостина Чернокова – кор. на БНР в Смолян

Повече от век назад във времето се върнаха хората във възстановката на „Един пазарен ден в стария Златоград“. По кълдъръмените улици оживяха позабравени персонажи като бозаджията, ковача, налбантина, знатни госпожици и селския глашатай. Всички майстори бяха отворили врати от сутринта. Във възстановката взе участие и Ксантийската чаршия от република Гърция, както и много самодейни, танцови и фолклорни групи от цяла България

Кметът, облечен в стилен за онова времечерен фрак, се разхождаше важно из чаршията и следеше за реда.

Сега наблюдавам дали няма нарушение на реда. Имаме една рота полицаи, които се грижат за тази цел, сегашна инфраструктура, тогава калдъръмите трябва да бъдат изравяни.

Търговецът Стелиос представи най-хубавите сладки в цяла Гърция - шоколад с парченца нар и орехи, както и кръгла баклава от Ксанти:

Аз много харесвам Златоград. И не само аз, а всички, които работят при мен. Оттук нататък винаги ще идвам да посещавам Златоград, не само в бизнеса, но искам да имам приятели от този град.

бнр / http://zlato-grad.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар